Om oss

Känn Dig Trygg när du handlar på denna sajt genom att snabbt få en lite översikt om ansiktena bakom webshoppen.

MJFashion.se är din lilla mode butik på nätet som inte erbjuder allt - bara ett få utvalda produkter. 

Sortimentet  är inte för alla utan för vissa unika personer med den lite speciella smaken och som efterfrågar det lilla extra. 

Produkterna är handplockade från leverantörer i olika delar av världen. 

Vilka står bakom MJ Fashion?

M för Merlita och J för Jan = MJ Fashion.se och företaget heter MJTrusted Marketing KB

Merlita

Merltias personliga FB sida för att veta mer

Ursprungligen från Fillippinerna. Bor och verkar nu i Sverige.

Uppvuxen under knappa förhållanden minimal utbildning men med ett driv för att förbättra sin situation.

Haft många jobb samtidigt för att under tidiga år försörja sin farmor och farfar eftersom hennes far försvann i tidig ålder efter mord och modern då lämnade henne och hennes syster. 

Entreprenör från 6 års ålder fram till idag.  

Merlita håller också på med stresshantering där hon hjälper utbrända människor att snabbt ta sig tillbaka och leva ett stressfritt liv. 


Jan

Jan:s personliga FB sida för att veta mer

Make och livskamrat. 

Har mer än 15 år som en kunnig och effektive marknadsförare och som en aktiv deltagare i marknadsföringsrelaterade händelser.

Läser ofta och mycket eftersom han vill gå till sängs lite mer kunnig än vad han var när han vaknade

Inte lika mycket entreprenör som Merlita utan den som stöder, ger support och håller tillbaka. 

Jan hjälper även högpresterande män att få balans i sitt hektiska liv genom livscoaching. 

Båda står alltid bakom vad de gör och de produkter MJ Fashion marknadsför . 


Bor på landet utan för Skruv som ligger mellan Växjö och Kalmar i Småland. I Hushållet ingår även 2 st Huskey hundar Akira och Leon  + en katt som heter Guldig.  

Föräldrar till 6 vuxna barn.

Kommer snart personliga videos från ovan personer. 


INTE BILLIGAST  INTE STÖRST  


INTE HELLER ANONYMA!Merlita
Jan
Merlita
Jan


Varför Handla Från MJ Fashion?

Varans resa börjar oftast i ett annat land, där någona har jobbat hårt för att förvekliga en ide om vad de vill bidra med i Världen.

Merlita undersöker varje leverantör, kollar recentioner för varje leverantör och de varor de  säljer.  Hon är otroligt noga med att notera eventuella klagomål eller dåliga recentioner för de produkter hon tänker handla. Hon lägger minst en timme och trettio minuter per leverantör och produkt hon är intresserad av. 

Hon kontaktar varje leverantör med ett frågeformulär för att vara säker på att de håller den kvalite och de krav vi har på de som säljer till oss likaväl som på deras varor. De leverantörer som inte svarar (vilket är flertalet av dem), är inte seriösa och är inte de vi kommer att jobba med. Merlita kontaktar minst 10 st leverantörer som har den modell intresse finns att inhandla. 

Merlita beställer varuprov på de modeller vi handlar in. När varan kommer undersöks den noga hon lägger ett minimum av 40 minuter per modell/vara så att den fortfarande motsvarar de kriterier vi (och i slutänden kunderna har). Sen har börjar hennes roliga ..

Hon testar varje produkt genom att använda den i alla möjliga och omöjliga situationer. Försöker slita på den och utsätta den för olika påfrestningar som tex släppa vissa föremål i golvet 10 ggr för att se om de håller  (förtydligande med de varuprov vi fått hem). Klädesplagg tvättas flera gånger (men minst 10) för att se att de inte förlorar färgen och att de inte krymper eller tappar spänsten. 

Om vi upptäcker att något inte håller måttet handlar vi helt enkelt inte in denna produkt. 

När detta är avklarat görs en prov beställning för att se om även ett mindre parti motsvarar de krav som ställts upp. Är den också ok när Merlita gör sina 10 stickprov görs en full beställning.

Beställningen kommer till oss och innan den lagerförs så går Merlita personligen igenom varje produkt i minst 20 minuter för att säkerhetsälla att varje kund skall kunna känna sig helt nöjd och vara förvissad om att alla åtgärder för att leverera en bra produkt och har gjorts. 

Merlita och övriga på MJ Fashion står till 100 % bakom de produkter som finns på websidan. Vi använder också varja modell/vara själva i vårt dagliga liv för att ytterligare pröva och se om det kan finnas saker vi ej upptäckt tidigare. Sen så handlar vi bara sånt som vi själva gillar. Det är inte säkert att de modeller färger varor som finns på sidan faller alla i smaken. Men det är bara bra :) 

Därför vet vi att Du som kund kommer att vara nöjd. OM du mot förmodan inte skulle  vara det så är det ENKELT att RETURNERA en vara!

Det är ju det som både vi och antagligen du som kund tänker, vad händer om jag inte gillar varan? är det krångligt att skickat tillbaka den? får jag mina pengar tillbaka? tar det lång tid?  Därför är det otroligt ENKELT att returnera det du inte är nöjd med. Du behöver inte ens betala returfrakten den står vi för. Varför? är inte du nöjd har vi inte gjort ett fullgott jobb och vi är tacksama för att du testade oss.